12 uur per dag bereikbaar
Levering binnen 4 uur
Haal & breng service
Centraal in Haarlemmermeer

Contactopties

wij staan voor je klaar!

 

Telefoon
023-5640750
WhatsApp
06-22073106
Veel gestelde vragen
direct online antwoord
Offerte aanvraag
binnen 24 uur antwoord
e-mail contact
antwoord in 4 uur

Waarom zou je niet zelf printen?

  • Veel mensen denken dat het uitbesteden van werk duurder is dan zelf doen. In sommige gevallen is dat zo, maar alleen als je tijd over hebt en de aantallen laag zijn. Door efficiënt gebruik te maken van de mogelijkheden die wij bieden kan je wel flink op je tijd en kosten besparen. Dit kan zomaar oplopen tot 20%

  • Met meer dan 20 jaar ervaring en onze grafische apparatuur ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit afdrukken. Als wij zelf niet tevreden zijn over het resultaat zullen wij niet leveren. Mocht je snel iets nodig hebben dan kan je gebruik maken van onze 4 uur service. Deze service biedt de mogelijkheid om binnen 4 uur (in overleg) snel iets geprint te krijgen. De service is met name geschikt voor; rapporten, cursus materiaal, uitslagen, scripties, programmaboekjes, menukaarten, posters, etc.

  • Met ingang van 2017 hebben wij onze bereikbaarheid verruimd. Wij zijn bereikbaar van 7:00 - 19:00 Hiermee willen wij de mogelijk bieden om bijvoorbeeld voor je werk bijvoorbeeld nog snel even de stukken voor je vergadering te kunnen laten printen of direct na je werk bijvoorbeeld de verslagen van de dag te laten printen en inbinden.

  • Met ons bedrijf zijn wij dichter bij dan je denkt. In Nieuw-Vennep zitten wij midden in Haarlemmermeer. Ons werkgebied is dan ook (groot) Haarlemmermeer. Zit je hier buiten dan doen wij nog steeds graag werk voor je, maar laten we dan overleggen wat je wensen en onze mogelijkheden zijn.

  • Vertrouwelijke informatie zal door ons ook als vertrouwelijk worden behandeld. Dat betekend dat wij uw opdrachten eventueel bij u op komen halen, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het “lekken” van informatie over het internet. Maar wij gaan verder. Vertrouwelijke documenten worden gescheiden ingezameld en gescheiden vernietigd. Hiervoor maken wij gebruik van beveiligde papier containers en gecertificeerde bedrijven voor het vernietigen van documenten.
  • Wil je meer weten?

    Neem dan via e-mail contact met ons op, bel 023-5640750 of kom langs. Wij staat voor je klaar!