huisstijl ontwerpen

huisstijl-ontwerpen

Samen een huisstijl ontwerpen Start jij een nieuw bedrijf of heeft jouw huisstijl een opfrisbeurt nodig? Onze ontwerpers zitten klaar om samen met jou een hele nieuwe huisstijl te ontwerpen of de bestaande huisstijl op te frissen. Om jouw merknaam verder te vergroten staan wij ook klaar om de huisstijl bedrijf breed uit te rollen. Wat is een huisstijl? Een huisstijl is de manier waarop jouw organisatie zich presenteert aan de buitenwereld, zowel online als offline. Een goede grafische huisstijl bestaat uit een aantal elementen, namelijk: Logo (beeld- of woordmerk) Het startpunt van […] Lees verder »

T-shirts bedrukken

T-shirts (en andere kleding) bedrukken

T-shirts (en andere kleding) bedrukken zorgt voor zichtbaarheid Of je als onderneming nu herkenbaar wilt zijn op een evenement of werknemers duidelijk zichtbaar moeten zijn tijdens het werk. Kleding bedrukken is een handige manier om reclame te maken om jouw bedrijf of merk aan de buitenwereld te laten zien. Naast het promoten van jouw bedrijf zorgt een bedrukt shirt of trui ook voor een professionele uitstraling. Maar ook sportteams, vriendengroepen of bijvoorbeeld scholen maken gebruik van een eenduidige uitstraling om herkenbaar te zijn. Jouw boodschap breng je onder de aandacht […] Lees verder »

Mailing versturen

Mailing versturen

Mailing versturen ontwerp, productie en verzending  Weet je hoe leuk het is om echte post te ontvangen? Even helemaal los van alle e-mails, whats-appjes en online berichten, tastbare en persoonlijke post versturen. Daarmee verras je de ontvanger en blijf jij net iets langer in gedachte.  CopyPartners verzorgt het hele traject, van productie tot verzending en alles daartussenin, wij nemen alles voor jou uit handen, zodat jij na verzending de complimenten in ontvangst kunt nemen. Mailing ontwerp Een mailing versturen kan in verschillende vormen, wij nemen jou mee naar een aantal […] Lees verder »

Posters_printen

Posters Printen

Posters printen in alle formaten Posters printen en afdrukken kan snel en voordelig bij CopyPartners in Haarlemmermeer. Of het nu gaat om 1 of 5.000 posters, A3 of Abri, wij kunnen alle formaten op korte termijn voor jou printen en leveren deze ook nog af. Zakelijke posters printen Wil je een product verkopen, een dienst aanbieden, evenement aankondigen, jouw bedrijf introduceren of de naamsbekendheid van jouw al langer bestaande onderneming vergroten? Of wil je alleen bepaalde informatie overbrengen. Posters printen is een slimme en effectieve manier om jouw product of dienst onder de […] Lees verder »

Voorkom skimming

Skimming is het op onrechtmatige wijze bemachtigen (en met behulp van technische middelen) kopiëren van gegevens uit de magneetstrip van een betaal- of waardepas. De op deze manier verkregen gegevens vormen de basis van het namaken van de betaal- of waardepas. Dat wil je toch niet? Onze nieuwste portemonnee wordt gemaakt uit gerecycled aluminium. Het heeft heeft een gepatenteerde stack-and-slide systeem. Maar het belangrijkste, het geeft uw betaalkaarten extra bescherming met een RFID-schild. Voorkom skimming. De Walter Wallet Aluminium heeft een rauwe geborstelde afwerking, voor een stoer uiterlijk. Laat hem ouder worden […] Lees verder »

Uitbreiding service

Het nieuwe jaar is begonnen. Begin van een nieuw jaar is een periode van reflecteren op 2016 en plannen maken voor 2017. De wereld om ons heen verandert voortdurend. Alles gaat sneller, levertijden moeten korter, 24 uur economie wordt steeds belangrijker. Nieuwe platformen en tools worden daarvoor bedacht en bieden ons de mogelijkheid om alles via internet te regelen. Maar biedt dat ook de oplossing voor je printopdrachten? Vanaf heden starten wij met een unieke service: Leveren binnen 4 uur 12 uur per dag geopend Haal- en brengservice Centraal in […] Lees verder »