Nieuwe website

12 uur per dag open
Levering binnen 4 uur
Haal & breng service
Centraal in Haarlemmermeer

Welkom op het nieuwe Copy Partners


Het nieuwe Copy Partners.nl is een feit! Wekenlang hebben we gewerkt aan een compleet nieuwe website. Met één doel: jou de ultieme ervaring bieden. Dat betekent onder andere een strakker design, sneller producten en diensten vinden via de verbeterde zoekfunctie

én de mogelijkheid om jouw werk vanaf de bank, op het terras of aan de andere kant van de wereld te uploaden met behulp van wetransfer.

Op het nieuwe Copy Partners.nl vind je bijna alles wat je van ons kent. En we werken keihard om jou hier zo snel mogelijk nog meer aan te bieden dan wat je van ons gewend bent.

Contactopties

wij staan voor je klaar!

 

Telefoon
023-5640750
WhatsApp
06-22073106
Klantenservice
direct chatten
Veel gestelde vragen
direct online antwoord
Offerte aanvraag
binnen 24 uur antwoord
e-mail contact
antwoord in 4 uur
Bestand uploaden
via WeTransfer

Help ons Copy Partners nog beter te maken

Achter de schermen werken we op dit moment  door om de nieuwe site verder te verfijnen. Jij kan ons daarbij helpen.

 

Misschien kom je tijdens het gebruik van deze site nog kleine onvolkomenheden tegen. Denk aan functies die niet werken, pagina’s die er niet naar behoren uitzien of andere schoonheidsfoutjes. Of denk je gewoon dat bepaalde zaken beter kunnen? Dat horen we graag van je.

 

Gebruik vooral je op- en aanmerkingen de blauwe feedback-knop. Onderaan deze pagina en over de hele site aan de rechterzijde. Jouw rechtstreekse lijntje met de ontwikkelaars van Copy Partners.